September 8, 2022

Affidea România a achiziționat Centrul Medsan din Cluj-Napoca

Affidea România - subsidiara locală a Grupului internațional Affidea, lider european în servicii avansate de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament - a achiziționat CENTRUL MEDSAN din CLUJ-NAPOCA.

Centrul Medsan activează de 18 ani pe piața medicală clujeană și furnizează servicii de consultații pentru mai mult de 30 de specialități medicale, analize de laborator și multiple investigații (private sau cu decontare prin Casa de Asigurări), oferite de o echipă de 60 cadre medicale cu vastă expertiză profesională.

“Affidea România continuă planul de expansiune la nivel național, odată cu alăturarea Medsan HUB-ului medical  din Municipiul Cluj – Napoca ajungem la un portofoliu de 4 centre ultraperformante, localizate în zona centrală a orașului. Până la momentul achiziției Medsan investiția totală în acest hub a fost de peste 10 milioane de euro, iar prin achiziția noului centru reconfirmăm poziția de lider, răspunzând nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator,“ precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia România.

În urma acestei achiziții, Affidea România ajunge la un număr de 39 centre medicale la nivel național. În acest moment, HUB-ul medical Affidea din Cluj deține 4 centre : Medsan (proaspăt inclus în portofoliu - situat pe Str. Ilie Măcelaru 28), Hiperdia (din Str. Republicii 105A) cu un extins portofoliu de servicii pe segmentul de imagistică medicală, analize de laborator și consultații medicale, Affidea (din Str. Cireșilor nr. 15C), care oferă servicii de imagistică medicală (CT, ecografie, mamografie, radiologie convențională, RMN) și CT Clinic Cluj (de pe Str. Republicii nr. 65-67), care oferă servicii nișate de imagistică, pe segmentul oncologic (PET/ CT – diagnostic oncologic și monitorizarea pacienților oncologici aflați sub tratament).

“Business-ul Medsan a început în urmă cu 18 ani, perioadă în care am aplicat zi de zi, în fiecare act medical și interacțiune, valorile noastre – grija pentru pacienții noștri, calitatea actului medical și sprijinirea comunității din care facem parte. Business-ul a crescut organic în fiecare an datorită echipei extraordinare ce lucrează cu dedicare și responsabilitate,” a declarat dr. Dana Gânscă, fondator Medsan.

Despre Affidea

Affidea este cel mai mare furnizor european de servicii avansate de diagnosticare imagistică, ambulatoriu și tratament al cancerului. Înființată în 1991, compania operează 327 de centre în 15 țări, furnizând servicii medicale de înaltă calitate pentru aproape 12 milioane de pacienți în fiecare an. Affidea a adăugat și integrat cu succes peste 100 de centre în ultimii trei ani.

Datorită rezultatelor sale în ceea ce privește siguranța pacienților, compania a devenit cel mai premiat furnizor de servicii de imagistică de diagnosticare din Europa de către Societatea Europeană de Radiologie, deoarece peste 50% din centrele recunoscute pe Eurosafe Wall of Stars aparțin Affidea. În luna iunie a acestui an, Affidea a primit premiul "Furnizorul de servicii de diagnosticare al anului" din partea HealthInvestors.