Despre noi

Despre Affidea

De 30 de ani prezenți în 15 țări din Europa.

Affidea (www.affidea.com) este cel mai mare furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament al cancerului. Affidea este singurul furnizor de servicii medicale ce face parte din Consiliul de Imagistică al IBM Watson și Microsoft Cloud.

Datorită programelor implementate și a focusului în domeniul siguranței pacienților, Affidea a devenit cel mai premiat furnizor de diagnostic imagistic la nivel european de către Societatea Europeană de Radiologie – peste 50% din centrele acreditate de pe Eurosafe Wall of Stars aparținând Affidea.

 

Cifrele Affidea Europa

0 Centru / / Centre
0 Profesioniști
0 Țări
0 Investigații anuale
0 Echipamente
0 Investigații anuale / Pacienți anual

Affidea România

Affidea România face parte din Grupul Affidea, liderul european în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță, ambulatoriu și tratament al cancerului.

Grupul Affidea furnizează servicii medicale prin cele peste 280 de centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultimă generaţie la nivel mondial.

Affidea este detinuta de Groupe Bruxelles Lambert (GBL).
GBL este un holding de investiții consacrat, cu peste 60 de ani de listare la bursă. Un investitor de top în Europa, GBL se concentrează pe crearea de valoare pe termen lung și se bazează pe o bază de acționari familial stabilă și susținătoare. GBL este atât o companie responsabilă, cât și un investitor și percepe factorii ESG ca fiind indisolubil legați de crearea de valoare. GBL se străduiește să mențină un portofoliu diversificat de înaltă calitate de active listate și private, precum și investiții alternative, compuse din companii globale care sunt lideri în sectorul lor. Citiți mai multe pe www.gbl.com

Astăzi Grupul Affidea operează în 365 de clinici din 15 ţări: Bosnia, Croaţia, Elveţia, Grecia, Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Lituania, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România,  Spania, Turcia, Ungaria, 

 

Affidea România pune la dispoziţia pacienţilor o gamă extinsă de servicii de radiologie imagistică şi medicină nucleară de înaltă performanţă, servicii clinice integrate (consulţatii de specialitate şi spitalizare de zi) şi de medicină de laborator (analize medicale).

58 Centru / / Centre
2300 Profesioniști
1100 Medici
2000000 Pacienți anual

Certificări

  • Eurosafe
  • Acreditare EARL pentru PET/ CT
  • Acreditare UEMS
  • Certificat ISO
  • Acreditare ANMCS Categoria II

Istoric Affidea România

Călătoria a început în 2002. Cum am ajuns aici?

2002 – Affidea Arad
2003 – Affidea Constanța
2004 – Affidea Petroșani și Affidea Fundeni (București)
2008 – Affidea Iași Imagistica
– Instalarea primului echipament PET/CT în România la Affidea Fundeni
2009 – Affidea Focșani
2013 – Scandia Imagistica Cluj se alătură echipei Affidea
2015 – Affidea Mangalia
– Affidea Floreasca București, centru in parteneriat cu Regina Maria
2015 – Rebranding Affidea Romania
2015 – Centrele SANMED se alătură echipei Affidea
2015 – 4 centre Phoenix se alătură echipei Affidea
2016 – Affidea Timișoara
2017 – Centrele Hiperdia se alătură echipei Affidea
2020 – Centrul CT Clinic din Cluj-Napoca se alatura echipei Affidea

În 21 ani am ajuns la un numar de 49 Centre în 26 orașe, am adus în România primul echipament de PET/ CT, implementăm soluții AI (inteligență artificială) avem o gamă variată de servicii și investigații decontate prin Casa de asigurări.

Misiunea Affidea

Misiunea: Cum vom ”călători” către viitorul nostru

Misiunea noastră este de a asigura pacienților noștri cele mai avansate și precise investigații diagnostice, tratamente de înaltă calitate realizate cu pasiune și o experiență remarcabilă, în timp ce creem oportunități pentru angajații noștri și generăm valoare ce poate fi susținută în timp pentru acționarii noștri.

Viziunea: Cum ne imaginăm viitorul

Tehnologia, digitalizarea vor revoluționa domeniul îngrijirii medicale. Affidea va deveni principalul prestator de servicii medicale, cu cea mai extinsa rețea de centre, bazată pe IA (Inteligență Artificială)

Valorile: Ce valori ne vor călăuzi în călătoria către viitor

 

 

Afinitatea față de pacienți și medici

Reflectă prioritizarea grijilor, sentimentelor și trairilor pacienților, colegilor și acționarilor noștri. Prin serviciile noastre ajutăm medicii să asigure îngrijiri excelente pacienților lor și contribuim la salvarea de vieți omenești. Suntem conduși de un sentiment de devotament care nu-și găsește liniște atunci când vine vorba de înțelegerea naturii umane, a nevoilor și a modului în care trebuie să reacționam la acestea.

 

Fidelitate și încredere în tot ceea ce facem.
Cosolidăm încrederea pe care ne-o arată pacienții și medicii prin îngrijire de calitate, integritate și implementarea celor mai înalte standarde de siguranță a pacientului. Conducem creând echipe minunate și punând pe primul loc nevoile celorlalți.

 

Idea și inovația
Echipa Affidea este condusă de o continuă dorință de a progresa, prin idei noi și inovație, cautând mereu modalități mai bune de a servi clienții și colegii. Depunem neîncetat eforturi pentru a descoperi noi tehnologii și soluții digitale, pentru a învăța cât mai multe și a simplifica lucrurile în așa fel încât să oferim servicii medicale de cea mai bună calitate.