Notificare privind confidențialitatea datelor pentru acordul de marketing personalizat

Affidea este un furnizor de servicii medicale cu inalte standarde etice. „Affidea” (“noi” sau „nostru” sau „al nostru”) se refera la entitatea juridica care opereaza centrul medical pe care l-ati vizitat si co-operatorul Affidea BV, adresa inregistrata: Zuid-Hollandlaan 7, Spaces Rode Olifant, 2596 AL 2596 AL ‘s-Gravenhage, Haga, Olanda. Persoana dumneavoastra de contact este Responsabilul nostru pentru Protectia Datelor din Romania. Datele de contact pot fi gasite mai jos.

Ne angajam sa protejam atunci cand prelucram datele dumneavoastra personale si, de asemenea, suntem obligati sa facem acest lucru prin lege.

Ne-ati oferit acordul dumneavoastra pentru contactarea dumneavoastra in scopuri de marketing

Am dori sa va pastram informat(a) cu privire la cele mai recente oferte ale noastre in materie de servicii medicale si am dori sa va putem contacta in scopuri educationale, statistice si comerciale. In plus, daca doriti si va dati acordul, putem sa va transmitem promotii personalizate, chestionare de statistica, informatii cu privire la alte beneficiiaspect pe care speram sa il gasiti interesant. Utilizarea datelor dumneavoastra personale in scopul de a va transmite promotii personalizate se considera realizare de profil .

 

Proces decizional individual automatizat, realizare de profil

Affidea nu prelucreaza datele dumneavoastra personale in scopul unui proces decizional individual automatizat. Efectuam profilare (prelucrarea automata a datelor personale constand in utilizarea datelor personale pentru a evalua anumite aspecte personale legate de o persoana fizica) doar in doua circumstante:

Daca dumneavoastra ne permiteti in mod expres sa va transmitem promotii personalizate (vezi clauza 1.3/B.). Singura consecinta a acestei permisiuni este ca veti primi informatii personalizate, oferte sau atentionari cu privire la examinarile medicale. Affidea nu utilizeaza aceasta realizare de profil in scopuri de marketing pentru a lua decizii cu privire la dumneavoastra sau starea dumneavoastra de sanatate.

 

Daca nu doriti sa mai primiti sa nu mai primiti ofertele noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de email: support.clienti@affidea.com

 

1.       Drepturile dumneavoastra

In conformitate cu legislatia privind protectia datelor, aveti urmatoarele drepturi.

1.1.     Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal: Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa stiti ca datele dumneavoastra sunt prelucrate de Affidea, ca aveti dreptul sa va accesati aceste date si sa fiti informat(a) cu privire la ceea ce face Affidea cu datele dumneavoastra cu caracter personal.

1.2.     Dreptul de a solicita rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal: Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa corectati sau sa completati datele dumneavoastra personale daca acestea sunt inexacte sau incomplete.

1.3.     Dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal: Aceasta inseamna ca aveti dreptul de a solicita ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse in anumite circumstante, daca Affidea nu are niciun motiv legal de a continua prelucrarea acestora.

1.4.     Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: Aceasta inseamna ca puteti solicita, in anumite circumstante, „blocarea” prelucrarii datelor dumneavoastra personale de catre Affidea. Solicitarea dumneavoastra va insemna ca vom avea dreptul sa stocam datele dumneavoastra personale, dar nu vom avea dreptul sa le prelucram in continuare.

1.5.     Dreptul la transferabilitatea datelor: Va permite sa accesati si sa refolositi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat catre Affidea, astfel incat sa le puteti utiliza in continuare in scopuri proprii, cu furnizori de servicii diferiti. Aveti dreptul sa primiti o copie electronica a datelor dumneavoastra personale si sa ne cereti sa o transferam altui operator.

1.6.     Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal. Aveti dreptul de a va opune, in baza unor aspecte legate de situatia dumneavoastra particulara, in orice moment, prelucrarii datelor dumneavoastra personale bazate pe interesele noastre legitime (vezi clauza 1.2. a acestei Notificari). Va puteti opune de asemenea utilizarii datelor dumneavoastra personale de catre noi in scop de marketing direct.

Daca doriti sa va exercitati drepturile sau doriti sa primiti mai multe informatii cu privire la drepturile dumneavoastra mai sus mentionate, sa contactati responsabilul pentru protectia datelor.

2.       Daca aveti intrebari

 

Daca aveti intrebari sau doriti mai multe informatii, va rugam sa contactati Ofiterul pentru Protectia Datelor pe adresa de e-mail: dpo.ro@affidea.com, sau la adresa postala: Str.  Str. Menuetului, nr.12, Bucharest Business Park, cladirea D, parter, sector 1, Bucuresti, ; numar de telefon: 0722 150 799 sau sa solicitati informatii suplimentare de la unul dintre receptionistii nostri. Daca nu sunteti multumit de modul in care va prelucram datele, puteti face o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in mod obisnuit Autoritatea Supervizoare arondata resedintei sau locului dumneavoastra de munca. Datele de contact ale Autoritatii Supervizoare sunt Bd. Gh. Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti, email: anspdcp@dataprotection.ro Cu toate acestea, speram, bineinteles, ca puteti discuta orice probleme in primul rand cu noi.

Daca doriti mai multe detalii despre cum procesam datele pacientilor nostri va rugam accesati  acest link Notificarea privind Protectia Datelor pentru pacienți