Fiziokinetoterapie

 

Specializări

 • SPAD– Sistemul Postural Antigravitational Dinamic este una dintre cele mai bune terapii neinvazive pentru a ajuta la tratarea durerilor de spate și a posturii slabe, deoarece permite în mod eficient unui pacient să-și „reprogrameze” postura, precum și să reeduce modul în care merg.
 • Kinetoterapie–  presupune un ansamblu de programe, tehnici si principii de structurare care se adreseaza organismului uman in scop profilactic, terapeutic, recuperator si compensatoriu.
 • VISS– VISS (Sistemul cu Vibratii Sonore) este un echipament de fizioterapie recunoscut la nivel global, care aplică presiune localizată receptorilor din apropierea mușchilor și tendoanelor, permițând astfel restabilirea echilibrului neuromuscular și a tonusului muscular.
 • Terapie Triplu Laser– Utilizarea intenționată a dispozitivului obiect al acestui FT este tratamentul terapeutic-analgezic, prin emisia unui fascicul laser (terapia cu laser), a patologiilor și a stărilor inflamatorii conexe care afectează sistemul musculo-scheletic și dermatologic, în diverse domenii (dermatologie, durere) terapie, medicină estetică, fiziologie și reumatologie).

De ce CORPMED?

 • Aparatura unică
  Deținem unele dintre cele mai noi aparate de pe piață in recuperarea sistemului locomotor și nervos, cât și în reeducarea posturală.T erapiile realizate cu ajutorul S.P.A.D sunt unice în Europa de Est, cât și terapiile Triplu Laser, HiToP și Viss One Evolution sunt unice în România.
 • Profesionalismul echipei
  Datorită atenției deosebite și aplicarea tratamentului corect cu ajutorul aparatelor performante de ultimă generație si urmărirea cu interes a evoluției terapeutice. Echipa Corp Med are ca prim obiectiv recuperarea pacientului.
 • Telemedicină
  Din cauza restricțiilor Covid19 , pacienții noștri pot dispune de consultații și evaluări clinice de către Domnul Doctor Profesor Raoul Saggini prin intermediul aparaturii performante aflată in camera de telemedicina.
 • Reabilitare Holistică
  Corp Med are o viziune de lungă durată pentru starea de bine a pacienților.