February 27, 2021

Marțișor la Affidea Arad Mamografie/ Dexa cu discount

Mamografie bilaterală 3D/Tomosinteză  cu discount de 15%

Osteodensitometrie ( Dexa 3 segmente) – cu o reducere de 40 %

 

În Martie calendaristic începe primăvara, pe 8 Martie sărbătorim ziua femeii. Poate vei primi flori, marțișoare, un cadou, sau poate o să-ți iei ceva ce-ți doreai de mult timp, sau doar așa ceva... orice doar fiindcă e o perioadă în care e internațional ‚‚permis să te răsfeți’’.

Affidea s-a hotărât ca în acest an să declare Martie ca fiind Lună a Informării Femeii.

Ia-ți ce vrei tu... și în Affidea suntem multe femei, deci te-nțelegem... dar fă ceva și cu informarea.

Nu ai un risc, nu ți s-a recomandat, sau nu vrei să faci o mamografie… ok dar măcar citește câteva detalii despre acestă invetigație.

Affidea este singura clinică din Arad în care este disponibilă Tomografia 3D cu tomosinteză.

Aceasta este o investigație în cazul căreia diagnosticarea este mult mai precisă, având o rată de detecție a cancerului mult mai mare, și în plus numărul de rezultate fals pozitive scade; ceea ce are impact atât asupra persoanelor care sunt diagnosticate corect și la timp (prin urmare putând începe tratamentul); cât și în ceea ce privește confortul psihologic al persoanelor care nu mai primesc un rezultat fals pozitiv.

Mai mult mamografia 3D cu tomosinteză este mult mai eficientă în cazul pacientelor cu un țesut mamar ‘’mai dens’’. În cazul acestora rata de rezultate fals pozitive este și mai mare la investigațiile clasice, dar nu și în cazul mamografiei 3D.

Dacă te hotărăști să te programezi până la sfârșitului lunii martie te așteptam la:

Mamografie bilaterală 3D/Tomosinteză  cu discount de 15%

Ce spui?...Îți păstrăm un loc?

 

Osteodensitometria (DEXA sau DXA) este o investigație utilizată în diagnosticarea osteoporozei. Osteoporoza este o afecțiune din cauza căreia oasele pierd din densitate, devin poroase și prin urmare susceptibile fracturilor sau altor leziuni.

Cauza concretă care determină apariția osteoporozei nu este cunoscută, se presupune că ar fi legată de deficiența de calciu, sau vitamina D. Aceasta afecțiune nu are simptome perceptibile pentru pacient, prin urmare prezenta ei nu se face simțită. Este mai frecventă în rândul femeilor din cauza unui aspect la care poate nu v-ați gândit : femeile, având o constituție mai delicată au și oase mai subțiri.

Ceea ce trebuie să luați în calcul este urmatorul aspect: contrar opiniei cum că osteoporoza apare odată cu înaintarea în vârsa, de fapt aceasta afecțiune poate să apară și la persoane tinere, cele mai expuse fiind femeile care au un ciclu menstrual neregulat.

Diagnosticarea concretă și corectă a osteoporozei indiferent de sex, sau vârsta se face prin măsurarea densității osoase: osteodensitometrie.

 

Ești femei, ai o experiență de viață care s-a acumulat într-un numar de ani, despre care nu vom discuta, sau ai menstruație neregulată, fă-ți o programare pentru DEXA.

Nu uita nici osteoporaza nu înteapa, nici DEXA nu înțeapă și nu măsoară vărsta, kilogramele, sau cât a costat în realitate ultima piesa vestimentară achizitionată.

Affidea Arad iți oferă de Marțișor Osteodensitometrie ( Dexa 3 segmente) – cu o reducere de 40 %.

 

*Oferta este valabilă în perioada 01.03.2021- 31.03.2021.