May 2, 2023

Am inaugurat cea mai moderna Clinică medicală din București- Affidea Sema

31 MARTIE 2023, BUCUREȘTI – Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, inaugurează cea mai modernă clinică medicala din Capitală, în urma unei investiții de peste 3 milioane de euro.

Clinica Affidea Sema oferă comunității din Sectorul 6, dar și locuitorilor din întreaga Capitală și celor din orașele apropiate, servicii medicale integrate: o gamă largă de consultații de specialitate, servicii de diagnostic imagistic ultraperformante, analize de laborator, precum și un centru modern de fizio și kinetoterapie.

Suprafața totală a clinicii este de 1.000 metri pătrați, iar valoarea totală a investiției depășește 3 milioane de euro, din care mai mult de jumătate este reprezentată de echipamentele medicale de ultimă generație.

„Affidea Sema este cea mai nouă clinică din cele 46 pe care Affidea România le deține la nivel național, fiind dotată cu echipamente medicale ultraperformante în care componenta de inteligență artificială (AI) poziționează investigațiile imagistice la un nivel nemaiîntâlnit până în prezent. Așa cum i-am obișnuit pe pacienții noștri, și în această locație, vom oferi servicii medicale la standarde internaționale, accesibile oricărei categorii de public - atât decontate prin CAS, cât și în regim privat,” declară Răzvan Predica, Countries CEO  România și Ungaria.

Investigațiile de Rezonanță Magnetică (RMN) se vor efectua cu noua generație de echipamente în care progresul tehnologic conferă un plus de confort pacientului, ușurință în realizarea investigației, timpi de scanare mai mici, precum și o claritate a imaginilor net superioară echipamentelor de generație anterioară. Acest RMN va putea fi folosit cu succes și în efectuarea investigațiilor imagistice pediatrice datorită protocoalelor speciale pe care le deține.

„Îi felicit pe partenerii noștri de la Affidea pentru această nouă clinică multidisciplinară, concepută și echipată conform a ceea ce ar trebui să fie astăzi etalonul serviciilor medicale moderne. De asemenea, aș vrea să le mulțumesc și cu această ocazie pentru încrederea, deschiderea și atitudinea vizionară pe care s-au clădit Universul DOC-AFFIDEA și misiunea noastră comună de a redefini actul medical în secolul XXI. Pentru că împărtășim valori similare și o viziune comună, Universul DOC-Affidea se bazează pe conceptul unei experiențe complete, care integrează instrumente de informare, educare, autoevaluare și consiliere pentru sănătate și stare de bine, alături de identificarea și furnizarea de soluții complete de sănătate. Mai departe, facilităm, împreună, și accesul permanent la cele mai avansate și precise consultații, investigații, diagnostice și tratamente de înaltă calitate. Iar Clinica Affidea Sema, prin echipamentele de ultimă generație și echipa de profesioniști implicată, cu siguranță le poate oferi membrilor Comunității DOC servicii de îngrijire medicală de cea mai bună calitate.” Doctor Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale și Fondator DOC.

„Affidea are o prezență activă în cadrul comunităților în care își desfășoară activitatea, fiind permanent atentă la nevoile și așteptările publicului. Astfel, am luat decizia de a realiza acest centru cu servicii medicale integrate, în care performanța tehnologică se combină cu expertiza unui personal medical de elită, grija și empatia față de pacienți fiind definitorii,” precizează Răzvan Predica, Countries CEO  România și Ungaria.

În cadrul noii clinici, pacienții vor putea beneficia de servicii medicale integrate începând cu Medicina de Familie, consultații  la 17 specialități medicale, un Departament de Excelență în Ortopedie, investigații imagistice precum CT, RMN, ECO și Osteodensitometrie, analize de laborator (biochimie, hematologie, imunologie și microbiologie), alături de o gamă variată de proceduri fizio și kineto: terapie cu ultrasunete, magnetoterapie,  terapie laser etc.

Clinica Affidea Sema are o echipă formată din 82 de profesioniști și pune la dispoziție publicului următoarele specialități medicale: Cardiologie, Diabet, Nutriție & Boli Metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină de familie, Medicină internă, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Ortopedie & Traumatologie, Pneumologie, Psihiatrie, Radiologie Imagistică, Recuperare medicală, Reumatologie, Urologie.