November 2, 2021

Affidea România investește 200K€ în noul Centru medical din Complexul Cosmopolis

Affidea România inaugurează noul centru medical din cadrul complexului rezidențial Cosmopolis, o investiție de peste 200.000 de euro, în cadrul căruia vor beneficia de servicii medicale la standarde internaționale cei 12.000 de rezidenți ai complexului, dar și persoanele care locuiesc în zonele adiacente Capitalei.

„Affidea Hiperdia România continuă planul de investiții în noi locații, după ce la începutul acestei luni am inaugurat noul centru ultraperformant din Cluj-Napoca, astăzi demarăm activitatea medicală în centrul din complexul rezidențial Cosmopolis. Ne implicăm activ și susținem prin servicii medicale de înaltă calitate comunitățile în care suntem prezenți, noua locație deservind atât rezidenții complexului, cât și locuitorii din Voluntari, Otopeni, Tunari și Ștefăneștii de Jos“ a precizat Răzvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia România.

Noul centru medical se întinde pe o suprafață de 140 mp, oferind servicii complete de medicină de familie, medicină generală, pediatrie, ginecologie, precum și servicii de diagnostic imagistic precum ecografie.

„Sănătatea pacienților este principalul obiectiv al Affidea România, de aceea în permanență îmbunătățim calitatea serviciilor medicale, suntem atenți la feedback-urile oferite de pacienți, la dorințele și așteptările acestora. În 2021 am investit peste 4 milioane de euro doar în aparatură medicală ultraperformantă pentru ca pacienții noștri să aibă acces la servicii medicale de la cele mai ridicate standarde internaționale,“ a adăugat Răzvan Predica.

„Acest parteneriat răspunde nevoii crescute pentru acces la servicii medicale private în nordul Capitalei. Cel mai bun exemplu sunt chiar locuitorii din Cosmopolis, majoritatea angajați în mediul corporate, dar care lucrează de acasă în sistemul work from home. Ei vor avea acces atât la servicii de telemedicină, servicii medicale moderne și inovative, dar și acces și la sistemul tradițional, în care îți cunoști medicul, te prezinți personal în clinică, dezvolți o relație personală și beneficiezi de servicii personalizate” a declarat Gabriel Voicu, project manager Cosmopolis și Executive Vice President la SVN România.

Noul centru medical din complexul Cosmopolis este cea de-a treia locație nouă inaugurată în acest an, după cele din orașele Brașov și Cluj-Napoca, investiții care au totalizat aproximativ 5 milioane de euro.

În prezent, la nivel național, Affidea România deține 36 de centre medicale ultraperformante în 22 de orașe, inclusiv Centrul de Excelență în Oncologcă de la Fundeni.

Cosmopolis este cel mai amplu proiect rezidențial din România, va ajunge la finalul acestui an la peste 4400 de locuințe finalizate și o comunitate de peste 12.000 de locuitori, în urma unor investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro, una dintre cele mai mari investiții realizate într-un proiect imobiliar din România. Rezidenții beneficiază de o serie de facilități precum transport public spre și dinspre Pipera, parcuri și locuri de joacă, plajă privată pe lacul natural din apropiere, 35 piscine exterioare, facilități pentru sport și recreere în aer liber, precum și primul strip mall din România. Locuitorii din Cosmopolis beneficiază tot în interiorul cartierului de grădinițe private, școală primară și centru de arte pentru copii.

Affidea România face parte din Grupul Affidea, unul dintre liderii europeni în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță, ambulatoriu și tratament al cancerului.

Affidea România pune la dispoziţia pacienţilor o gamă extinsă de servicii medicale: consultații de specialitate, analize de laborator, imagistică medicală de înaltă performanţă.

Grupul Affidea furnizează, la nivel european, servicii medicale prin cele peste 308 centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultimă generaţie la nivel mondial.

Astăzi, Grupul Affidea operează în 15 ţări: Polonia, Ungaria, România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Cehă, Portugalia, Spania, Irlanda, UK, Elveţia şi Lituania.