April 4, 2022

Affidea România & Clinicile Dentare Dr. Leahu, parteneriat pentru sănătate

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, demarează un parteneriat strategic cu Clinicile Dentare Dr. Leahu în vederea oferirii de servicii medicale complete pentru pacienții români.

 

Pacienții celor doi importanți furnizori de servicii medicale vor beneficia atât de portofoliul extins de consultații de specialitate și imagistică ultraperformantă oferit de Affidea România, cât și de serviciile de top stomatologice ale Clinicilor Dr. Leahu.

În cadrul acestui parteneriat pot fi accesate gratuit:

  • 1 consult stomatologic generalist și o radiografie dentară în Clinicile Dr. Leahu (pentru pacienții Affidea România)
  • Set de 4 analize: Colesterol Seric, Colesterol LDL, Colesterol HLD, Glicemie (pentru pacienții Clinicilor Dr. Leahu)

“Acest nou parteneriat a fost realizat din dorința de a oferi pacienților noștri toată gama de servicii medicale, inclusiv stomatologice, pentru a le crea o experiență complexă și completă. Rețeaua de Clinici Dr. Leahu reprezintă partenerul ideal pentru noi atât din punct de vedere al excelenței în medicina dentară, cât și ca număr al locațiilor la nivel național,” precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea România.

Affidea România deține 36 de centre medicale ultraperformante în 22 de orașe, iar partenerul de medicină dentară Clinicile Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea de clinici stomatologice din România, cu 20 de centre în 12 orașe.

“Este o onoare pentru noi să fim parteneri cu un brand medical internațional precum Affidea și să lucrăm alături de această echipă medicală de elită, oferind împreună pacienților cele mai bune servicii la standarde internaționale,“ declară dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile dentare Dr. Leahu.

Affidea România face parte din Grupul Affidea, cel mai mare furnizor european de servicii de diagnosticare imagistică, ambulatoriu și de îngrijire a cancerului, care operează în 319 centre din 15 țări din Europa. Grupul Affidea lucrează cu peste 9.000 de profesioniști care deservesc peste 10 milioane de pacienți în fiecare an. Anual, cei peste 1.300 de specialiști ai Affidea România tratează aproximativ 1,5 milioane de pacienți.

Lanțul de Clinici Dentare Dr. Leahu deține locații atât la nivel național, cât și internațional – prima clinică din afara țării fiind deschisă în 2020, la Londra. În cele 20 de centre din România activează peste 500 de angajați și colaboratori.