February 9, 2023

AFFIDEA ROMÂNIA A ACHIZIȚIONAT 7 CLINICI EXMED

8 FEBRUARIE 2023 – Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, a achiziționat 7 centre medicale Exmed în județul Teleorman, extinzându-și astfel rețeaua națională la 46 de locații.

 

Centrele medicale Exmed achiziționate de Affidea România sunt repartizate geografic astfel: 3 centre în Alexandria (ce furnizează servicii de imagistică medicală – RMN, CT, radiologie și DEXA, consultații de specialitate, precum și medicină de familie), 2 centre în Roșiori de Vede (imagistică – CT, mamografie, ecografie și consultații de specialitate), 1 centru în Videle și 1 centru în Turnu Măgurele (realizat prin program POCU, finanțat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin POSDRU).

În anul 2022, clinicile Exmed au înregistrat peste 30.000 de pacienți din județul Teleorman.

“Planul de expansiune națională a Affidea România început anul trecut continuă și în 2023, achiziția clinicilor Exmed din județul Teleorman îmbunătățind poziția noastră de important furnizor medical în Regiunea Muntenia. Prin extinderea numărului de centre Affidea oferim cât mai multor români posibilitatea de a beneficia de servicii medicale la standarde internaționale atât în imagistica medicală, consultații de specialitate, precum și în zona analizelor de laborator. Apartenența la Grupul european Affidea reprezintă o garanție a calității serviciilor medicale, profesionalismului echipei, dar și a atenției deosebite pe care le furnizăm tuturor pacienților, “ declară Răzvan Predica, Country Manager Affidea România.

De la înființare și până în prezent în cele 7 clinici Exmed au fost investite aproximativ 3 milioane de euro, echipa medicală din aceste unități fiind formată din 100 de profesioniști.

“Clinicile Exmed încep o nouă etapă, odată cu intrarea în familia Affidea România. Am construit această afacere pas cu pas, a fost o experiență frumoasă și nu aș fi reușit să dezvolt acest proiect fără sprijinul personalului medical și al întregii echipe. Ne-am dorit să aducem servicii medicale de calitate și în județul Teleorman si am reușit acest lucru. Sunt convins că performanțele, expertiza și inovația Grupului Affidea vor ajuta clinicile Exmed să se dezvolte și să asigure serviciile medicale de înaltă calitate pe care le merită locuitorii din Telelorman,“ precizează Irinel Bușcă, fondator al clinicilor ExMed.

În urma acestei achiziții numărul centrelor medicale Affidea se mărește de la 39 la 46, întărind poziția de lider pe segmentul de imagistică la nivel național. Anual, în cadrul centrelor Affidea România sunt tratați peste 1,5 milioane de pacienți, prin servicii de imagistică, consultații de specialitate și analize de laborator.