August 16, 2021

Affidea | Hiperdia continuă parteneriatul cu CSO Voluntari

Anul trecut, în 2020, începeam colaborarea cu cei de la CSO Voluntari (Club Sportiv Orășenesc Voluntari). Acum extindem această colaborare dintr-un motiv foarte simplu: pe parcursul lunilor ce au trecut am avut oportunitatea să întelegem mult mai bine valorile care îi ghidează ca și echipă managerială sau sportivă și prin urmare să apreciem și mai mult eforturile lor și să ne dorim și mai mult să-i susținem.

1200 de sportivi, 14 sporturi, iar echipa de baschet masculin a clubului a câștigat în premieră cupa României. Modul în care s-a desfășurat meciul decisiv spune multe despre toți cei de la CSO Voluntari: ‘’Meciul a avut un prim sfert neverosimil, orădenii conducând cu 16-0 după zece minute. Echipa antrenată de sârbul Sasa Ocokoljic a avut apoi o revenire formidabilă, iar după 20 de minute anulase avansul adversarei şi preluase controlul pe tabelă.. CSO Voluntari a rezistat şi şi-a adjudecat trofeul’’– susține Argerpres – articolul complet aici.

Sunt 3 coordonate principale după care CSO Voluntari se ghidează: Sport, Educație, Sănătate. Copiii înscriși în club se bucură de posibilitatea de a se antrena într-o baza sportivă demnă de invidiat, de posibilitatea de a interacționa cu ‘’campionii’’ dar și de acces la propria bibliotecă, la cursuri de dezvoltare personală și multe alte beneficii.

Astăzi, 16 august 2021, echipa de baschet își reia antrenamentele, iar noi Affidea | Hiperdia continuăm colaborarea și îi susținem, pentru că avem valori comune.

Ionuț Georgescu, Team Manager CSO Voluntari ne-a vorbit despre importanța schimbării mentalității vis-à-vis de sport: “Nu trebuie să facem sport pentru a deveni neapărat sportivi de performanță, ci pentru că sportul înseamnă sănătate, disciplină, spirit de echipă, înseamnă să poți să fii învins și învingător și să revii cu aceeași plăcere la antrenamente, iar mai târziu s-ar putea ca unii dintre aceștii tineri sportivi să devină manageri, avocați, contabili, medici și vor păstra valorile însușite prin sport și vor continua sa fie disciplinați, conștienți că fără eforturi nu vei reuși, membri de încredere în echipele lor și oameni care nu vor renunța în urma unei înfrângeri- fiindcă ei știu că nu s-a sfârșit campionatul, și chiar dacă s-a sfârșit urmează un alt sezon.”

Astfel, Affidea | Hiperdia va fi alături de CSO Voluntari și în sezonul 2021- 2022, oferindu-le ceea ce avem noi mai bun: servicii medicale (imagistică, consultații de specialitate și analize de laborator) și ne dorim din tot sufletul să fie doar verificări de rutină.

Sport la antrenamente tuturor membrilor CSO Voluntari!

Cu drag și respect,

Echipa Affidea | Hiperdia