June 26, 2021

Affidea Fundeni a primit certificarea 5* Eurosafe de la Societatea Europeană de Radiologie

Centrul Affidea Fundeni a primit din partea Societății Europene de Radiologie premiul EuroSafe "5 Stele", ceea ce reprezintă o recunoaștere a capacitătii companiei de a oferi excelență în domeniul radioprotecției și siguranței pacienților.

EuroSafe Imaging este o inițiativă emblematică a Societății Europene de Radiologie care promovează calitatea și siguranța în imagistica medicală.

Programul este conceput pentru a identifica și recunoaște departamentele de imagistică ce încorporează cele mai bune practici în domeniul radioprotecției.

Dacă evaluarea este una reușită, departamentele imagistice participante sunt listate pe "Wall of Stars", în funcție de nivelul atins.

"Acest premiu este o dovadă a modului în care Affidea Fundeni furnizează excelență în domeniul radioprotecției și siguranței pacienților. Am pus în aplicare numeroase proceduri pentru siguranța pacienților, am investit în cele mai moderne echipamente medicale și am format o echipă de specialiști de cel mai înalt nivel, pentru a oferi un diagnostic corect și rapid,  în beneficiul pacienților. Felicit echipa și liderul de proiect pentru această distincție care ne onorează" - Radu Gorduza, Country Manager Affidea România.

“Instruim permanent personalul pentru optimizarea parametrilor protocoalelor CT pentru administrarea celei mai mici doze de radiații, fără a compromite calitatea imaginii necesară unui diagnostic corect. Urmărim doza de radiații administrată pacienților și verificăm permanent doza cumulată. În tot ceea ce gândim și facem punem în centru pacientul și nevoile sale. Pentru Affidea România, siguranța pacienților este o preocupare foarte importantă" - Nicoleta Gongu, Lider de Proiect.