June 17, 2017

Affidea a finalizat procesul de achiziție integrală a centrelor Hiperdia

Affidea, principalul furnizor european de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă şi tratament al cancerului, anunță finalizarea achiziției centrelor Hiperdia, un important furnizor de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă din România.

Alăturarea centrelor Hiperdia va mări prezența Grupului Affidea în România, acoperind, în acest fel, majoritatea regiunilor din țară. În urma finalizării achiziției, Affidea va opera 40 de centre de diagnostic imagistic în România și va beneficia de expertiza a 800 de profesioniști în domeniul sănătății.

Prezența geografică va acoperi 19 din cele 41 de județe ale țării, în acest fel Affidea reușind să ofere pacienților un acces mai larg şi mai rapid la servicii medicale de diagnostic imagistic de cea mai înaltă calitate.

Împreună, Affidea România și Hiperdia își consolidează poziția de furnizor principal de servicii de diagnostic imagistic pe piața din România, deținând un total de 138 de echipamente de diagnostic imagistic de cea mai înaltă performanță.

Referitor la finalizarea achiziției, Dimitris Moulavasilis, CEO al Grupului Affidea, a precizat:

“Acest pas marchează o nouă etapă extrem de importantă în dezvoltarea noastră, care ne va ajuta să atingem obiectivul de extindere a serviciilor noastre de excelență în diagnostic atât pe plan local cât și la nivel european. Împreună, cele două companii vor avea forța, acoperirea geografică și dotările necesare pentru consolidarea poziției de lider în diagnostic imagistic în România, accelerând astfel creșterea. Hiperdia este o companie cu o reputație profesională incontestabilă pe piața din România și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună”.

CEO-ul Affidea pentru toate operațiunile din România, Dr. Radu Gorduza, va lucra îndeaproape cu Dr. Octavian Lebovici și echipele Hiperdia și Affidea pentru îndeplinirea obiectivelor comune și accelerarea dezvoltării companiei pe plan local.

Dr. Radu Gorduza-Lupu a precizat:

“Am convingerea că experiența și punctele noastre forte aduse împreună ne deschid noi oportunități prin care putem oferi mai multă valoare pacienților și medicilor din România. Hiperdia și Affidea au o compatibilitate puternică în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale, profesionalismul echipelor și expertiza de vârf în diagnosticul imagistic. Prioritatea noastră va fi să livrăm excelență în serviciile de diagnostic imagistic, punând nevoile pacienților și medicilor în centrul a tot ceea ce gândim și facem. Sunt încântat să urez bun venit colegilor din Hiperdia în echipa internațională Affidea”.

Dr. Octavian Lebovici a declarat:

“Misiunea noastră comună este aceea de a oferi întotdeauna un diagnostic corect, standardizat, bazat pe dovezi medicale, punând accent pe cele mai înalte proceduri de calitate și siguranță. Toate acestea, alături de o experiență pozitivă pentru pacienți. Este o oportunitate care deschide noi orizonturi, prin faptul că vom putea împărtăși know-how și cele mai bune practici medicale cu cei mai buni profesioniști în imagistică din Europa. Putem afirma fără nicio reținere că acesta este diagnostic medical fără frontiere”.

Despre Grupul Affidea

Affidea este cel mai important investitor și operator în cadrul Parteneriatelor-Public-Private (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa. Compania furnizează servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă performanţă, medicină nucleară, tratament al cancerului şi analize de laborator în cele peste 236 de centre proprii din 16 țări din Europa. Grupul Affidea beneficiează de expertiza a 5000 de profesioniști în domeniul sănătății și operează 1110 echipamente de diagnostic imagistic și tratament al cancerului, efectuând peste 10 milioane de examinări anual.

Pentru a afla ultimele noutăţi despre Grupul Affidea, puteţi vizita pagina oficială www.affidea.com.

Despre Affidea Romania

În România, Affidea este prezentă pe piaţa serviciilor medicale de 17 ani. Affidea România deţine 17 centre medicale şi oferă pacienţilor o gamă largă de servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, medicină nucleară – PET/CT, SPECT/CT, alături de analize de laborator şi consultaţii clinice.

Despre Hiperdia

Hiperdia este prezentă pe piaţa medicală din Romania din anul 1997 şi oferă servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă prin cele 23 de centre medicale – Rezonanţă Magnetică, Tomografie Computerizată, Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie, Radiologie digitalizată și Mamografie digitalizată. Analizele de laborator şi consultaţiile clinice completează gama serviciilor medicale oferite de companie.

Pentru a-ți face o programare într-una din clinicile Affidea|Hiperdia, sună la numărul 021 9338 sau completează formularul online.