February 21, 2020

Affidea Timișoara, acreditată de către UEMS și EBNM pentru cele mai înalte standarde de calitate în medicină nucleară

Suntem mândri să anunțăm că centrul nostru PET/CT - Affidea Timișoara - a primit acreditarea UEMS/EBNM, cea mai înaltă recunoaștere la nivel european pentru excelență în medicină nucleară.

Criteriile de acreditare au inclus:

  • Echipamentele și protocoalele de examinare utilizate
  • Procedurile pentru siguranța pacienților și a personalului
  • Evaluarea calificărilor profesionale ale medicilor

Uniunea Europeană a Medicilor Specialiști (UEMS) și Comitetul European pentru Medicină Nucleară (EBNM) acreditează centrele de medicină nucleară cu scopul de a recunoaște standardele înalte de calitate și practicile medicale în medicina nucleară.

Dintre cele 24 de centre acreditate în Europa, 70% (17 centre) sunt centre ale Grupului Affidea, cea mai recentă acreditare fiind a centrului specializat în examinarea PET/CT – Affidea Timișoara.

Investigația PET/CT este recomandată pentru diagnosticarea incipientă, localizarea, stadializarea și evaluarea eficienței conduitei terapeutice în afecțiunile oncologice, centrul Affidea Timișoara fiind primul centru PET/CT din județul Timiș.

Îți poți face o programare în centrul Affidea Timișoara sunând la numerele 021 9338 (număr central), 0728 727 537, 0356 224 000, sau completând formularul online.