September 17, 2019

Affidea Piatra-Neamț – un centru cu expertiză de vârf în diagnosticul imagistic prin RMN

În cadrul centrului Affidea Piatra-Neamț pacienții pot beneficia de investigații de Rezonanță Magnetică realizate cu un echipament performant, de atenția, experiența și expertiza de vârf a echipei medicale.

Interesul de a fi la curent cu ultimele evoluții în domeniul diagnosticului imagistic, calitatea serviciilor medicale, la cele mai înalte standarde în domeniu, profesionalismul, seriozitatea, precum și o foarte bună instruire a personalului medical, sunt principalele motive pentru care centrul Affidea Piatra-Neamț se află de peste 10 ani în preferințele pacienților și medicilor clinicieni din Județul Neamț.

Examinarea prin Rezonanță Magnetică (RMN) este o procedură de diagnostic imagistic de înaltă performanță, minim invazivă, atraumatică și neiradiantă.

Investigația RMN folosește un câmp magnetic cu intensitate mare și unde de radiofrecvență pentru obținerea imaginilor de înaltă rezoluție ale corpului uman, permițând evidențierea leziunilor cu precizie milimetrică.

Aceasta este aplicabilă pentru aproape toate organele corpului uman și ajută în depistarea afecțiunilor sistemelor nervos, musculo-scheletal, respirator, uro-genital, digestiv și circulator.

În același timp, este o investigație care poate fi repetată ori de câte ori medicul curant face această recomandare, deoarece este neiradiantă.

În cadrul centrului Affidea Piatra-Neamț sunt disponibile următoarele investigații de Rezonanță Magnetică:

  • RMN cerebral (orbite/sinusuri/ureche internă)
  • Angio-RMN (vizualizarea modificărilor vasculare)
  • RMN gât (inclusiv cu substanță de contrast)
  • RMN coloană cervicală, toracală sau lombară
  • RMN articulații (genunchi, umăr, sacro-iliace, șolduri, coccis, coapsă, gleznă)
  • RMN cot/plantar/humerus/mână/pumn
  • RMN extremități (antebraț, coapsă, gambă)
  • RMN abdomen/pelvis/colangio RMN
  • RMN abdomen cu substanță de contrast Primovist
  • RMN sâni
  • RMN hipofiză
  • Second Opinion

*Articolul are un rol pur informativ și nu substituie consultul medical specializat. 

Îți poți face o programare pentru un RMN în centrul Affidea Piatra Neamț, sunând la numărul de telefon 021 9338 sau completând formularul online.

Centrul Affidea Piatra Neamț se află la adresa Bd. Traian nr. 1-3 (în curtea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț), iar pentru mai multe informații și programări colegii noștri din clinică pot fi contactați, de asemenea, la numerele de telefon 0333.401.045 și 0734.141.745.

Centrul Affidea Piatra-Neamț este deschis, iar pacienții pot beneficia în această perioadă de investigațiile de care au nevoie.

Sănătatea, siguranța și confortul pacienților și angajaților constituie priorități pentru noi.

Am instituit măsuri avansate și riguroase de prevenție și protecție a pacienților și angajaților în fața Covid-19, la cele mai înalte standarde. Puteți conta pe profesioniștii noștri!

Centrul face parte din Grupul Affidea, cel mai important furnizor european în domeniul diagnosticului imagistic și, în acest fel, beneficiază oricând de expertiza medicală și suportul liderului european în domeniu.

Grupul Affidea deține 280 de clinici, în 16 țări din Europa, iar în România este prezent cu un număr de 37 de clinici, acoperind 19 județe, plus cele învecinate.