Chestionar Satisfacție

Spitalizare de zi

 

Spitalizarea de zi reprezintă opţiunea în cazurile în care sunt necesare monitorizări ale afecţiunilor cronice de variate patologii, explorare diagnostică sau evaluativă, explorare preoperatorie, controale postoperatorii, chimio-terapii etc., care nu se pot realiza în ambulator.

Prin accesarea serviciilor de “Spitalizare de zi” pacientul nu este nevoit să petreacă mai mult timp decât este necesar în secţia de spitalizare, serviciile clinice/ paraclinice fiind efectuate într-o singură zi, nemaifiind necesară internarea pe termen lung.

 

 

Affidea România pune la dispoziţia pacienţilor servicii clinice de Spitalizare de zi cu următoarele profile:


Denumire:
Disponibil în centrele Affidea România si Hiperdia din:
Oncologie Bucureşti, Constanţa
Chimioterapie şi monitorizarea pacienţilor cu afecţiuni oncologice.
Neurologie Arad, BucureștiConstanţa
Monitorizarea pacienţilor cu afecţiuni neurologice cronice.
Medicină Internă Arad, Constanţa
Monitorizarea pacienţilor cu afecţiuni cronice.

Medicina Interna

Diabet

Gastroenterologie

Hiperdia Piata Sudului

 

 

Clinicile Affidea Fundeni, Affidea Arad si Affidea Constanta se află în proces de acreditare pentru serviciile de Spitalizare de Zi.

Solicitare Programare
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.
 

Distance