Termeni și condiții privind accesarea servicului de consultații online

Serviciul de Consultații Online prin Telemedicină vă este oferit cu ajutorul unei platforme online (MedicalStory dezvoltată de SC ESS SRL) ce permite interacțiunea dumneavoastră, în calitate de pacient, cu medicii din clinicile Affidea, prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare.

Serviciul de Consultații Online este oferit ca o alternativă a consultațiilor clasice, desfășurate în prezența pacientului în cabinetul medicului, nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate și este limitat în ceea ce privește posibilitatea de diagnosticare.

Accesarea acestui serviciu reprezintă declarația dumneavoastră fermă și neechivocă cu privire la faptul că întelegeți și acceptați limitările serviciului de Consultații Online, în sensul că acestea (Consultațiile Online) nu vor putea implica un examen clinic complet (nu vor putea fi măsurate semnele vitale, nu vor putea fi obținute date clinice în urma examenului clinic obiectiv).

Astfel, înțelegerea și acordul dumneavoastră vizează faptul că informațiile cu caracter medical furnizate de către medicii din clinicile Affidea vor fi date numai pe baza simptomelor descrise de dumneavoastră și eventual a documentelor medicale încărcate în platformă, ce reprezintă istoricul dumneavoastră medical.

De asemenea, accesarea serviciului de Consultații Online reprezintă înțelegerea și acordul dumneavoastră că vă revine în mod exclusiv răspunderea cu privire la furnizarea cât mai corectă și completă a datelor dumneavoastră medicale (simptomele pe care le prezentați, starea generală de sănătate, medicația pe care o utilizați sau pe care ați utilizat-o în trecut, istoricul medical, factorii externi cu care ați intrat în contact – de exemplu, persoane cu afecțiuni transmisibile, substanțe de orice natură, călătorii etc.).

Aici puteți citi întreg documentul referitor la Termenii și Condițiile serviciului de Consultații Online prin Telemedicină.