Pachet Cardio – Consultație + EKG + Ecografie Cardiacă

Electrocardiograma (EKG) este o procedură ce presupune plasarea unor electrozi pe corpul pacientului pentru a capta semnalele electrice ale inimii. Acest test determină capacitatea de funcționare a inimii, ritmul bătăilor inimii, neregularitățile de ritm și, de asemenea, identifică dacă inima este mărită sau deteriorată. Se efectuează la pacienții care acuză dureri în piept, palpitații, amețeli și dificultăți de respirație.

 

Ecocardiografia, sau ecografia cardiacă, este o metodă imagistică de evaluare a cordului și ventriculelor, care folosește ultrasunetele pentru a obține imagini în timp real ale mușchiului cardiac, camerelor și structurilor interioare ale inimii. Fiind o metodă neinvazivă de investigație imagistică, care nu supune pacientul niciunui risc, aceasta este recomandată adesea pentru controlul de rutină al structurii și funcțiilor inimii.
În general, ecocardiografia poate identifica orice afecțiune a inimii. În timp ce electrocardiograma ne arată tulburările de ritm, ecografia cardiacă ajută la depistarea bolilor structurale.

 

Pachetul Cardio – Consultație + EKG + Ecografie Cardiacă este disponibil în oricare din următoarele clinici Affidea:

 

Sună la 021.9338 pentru a te programa!