Nutriție Dr. Florin Bălănică

Metoda Dr. Bălănică nu este o dietă- ci un program axat pe 4 coordonate :

  1. Nutriție- ei da va trebui să ai grijă ce mănânci dar nu să te abții de la mâncare
  2. Postură și Mișcare- bineînțeles nu ai scăpat de mișcare (dar nu te vei antrena pentru proba de haltere stil smuls)
  3. Integrare socială- cu toții avem nevoie de ajutor
  4. Management stres- și cu kilograme în plus și fără trebuie să excelăm la acest capitol în zilele noastre.

Domnul Dr. Florin Bălănică a devenit partenerul nostru, tocmai pentru că atât noi cât și dumnealui credem cu tărie că nutriția ar trebui să fie o preocupare foarte importantă indiferent de greutate, probleme de sănătate, profesie, sau... vârstă.

Consultație inițială 350 Ron
3 luni 3000 Ron
6 luni 4500 Ron
9 luni 5400 Ron
12 luni 7200 Ron
Stabilizare între 1-3 ani 4800 Ron/ an

 

 

In cadrul programului vor trebui efectuate anumite masurători, doar pentru acestea este necesară prezența fizică în centru.

Astfel urmarirea obiectivelor vă este mult mai comodă dar și accesul la servicii este facilitat pentru pacienți din alte localități.

Dr. Florin Ioan Bălănică, medic român, cu peste 22 de ani de experiență în sănătate, este diferit de orice vă imaginați când spuneți “doctor”. Conduce, în prezent, o clinică de succes unde literalmente remodelează vieți și destine: consultă și îndrumă pacienți după o metodă patentată internațional #MetodaDrBălănică – prin care îi ajută, la prima vedere, să slăbească, dar, în fapt, face mult mai mult de atât.

Și încă ceva deosebit la #MetodaDrBălănică: fiecare pacient are parte de o altă abordare, în plus nu ți se dau niște liste și mai departe te descurci cu ele, Dr. Florin Bălănică este expert în managementul cazului, adică vei trece prin acest program alături de dumnealui, ‘’se va ține de capul tău’’ cum s-ar spune dintr-un motiv extrem de simplu : a fost și el acolo și a slabit 104 kg în 8 luni.

‘’Îmi amintesc fiecare zi din cele 8 luni in care am scazut 104 kg! Momentele grele cred că au fost 5:

  1. decizia de a face primul pas, motivat fiind de copiii mei; fără motivaţie, nu există progres şi nici performanţă în niciun domeniu;
  2. prima lună în care am pierdut 14 kg, dar îmi era foarte foame, iar soluţia găsită nu era cea potrivită pentru mine;
  3. mesele, faptul că eram foarte ocupat şi nu-mi era uşor să mă organizez, 3 mese principale şi 2 gustări, găsirea timpului pentru masă, prepararea mesei etc.
  4. viaţa socială, momentele în care îmi făcea plăcere să socializez, eram obligat să socializez, nu erau deloc simple pentru că ceilalţi nu aveau reguli sau limite, iar eu aveam şi nu voiam să fac notă discordantă;
  5.  după ce am slăbit, în primele 2-3 luni, am reînceput să iau în greutate, eram disperat, mă gândeam că voi ajunge din nou la 204 kg! Aşa a apărut perioada de stabilizare a metodei mele, #MetodaDrBalanica.’’ Dr. Frorin Bălănică.

(Interviul complet îl găsești AICI)