Politica de calitate Affidea

Afinitatea față de medici și pacienți, încredere și loialitate în tot ceea ce facem și progresul continuu prin idei noi și inovație

Valorile Affidea sunt atât de fundamentale pentru compania noastră încât formează numele nostru – afinitatea reciprocă, față de pacienții noștri, acționarii, furnizorii, competitorii și comunitățile în care trăim și operăm; încredere și fidelitate în tot ceea ce facem; și idei și inovație pentru a evolua în continuare.

Fiecare dintre noi trebuie să demonstreze aceste valori în activitățile și relațiile noastre profesionale.

Afinitatea înseamnă preocupare față de ceea ce facem, modul în care realizăm acest lucru și, mai presus de toate, motivul pentru care realizăm acest lucru. Putem asigura calitatea serviciilor pe care le oferim doar dacă ne pasă cu adevărat de acestea.

Încredere și fidelitate înseamnă să fim demni de încredere. Aderăm la onestitate, corectitudine și a face ceea ce trebuie fără compromis, chiar și atunci când contextul face dificil acest lucru.
Idei și inovație continuă înseamnă că vom căuta întotdeauna cea mai bună și mai modernă soluție pentru o problemă sau situație pentru a ne asigura că ne menținem la cele mai înalte standarde.

Obiective

Pentru pacienții noștri

De a îmbunătăți calitatea vieții pentru fiecare pacient, cu ajutorul celor mai recente evoluții în materie de tehnologie, cunoștințe și practici clinice bazate pe dovezi. Ne vom asigura că satisfacția și siguranța pacienților sunt prioritățile noastre majore.

Pentru colegii noștri

De a atrage, motiva și reține persoane calificate și dedicate oferindu-le oportunități de dezvoltare profesională continuă și condiții de lucru sigure, pentru ca astfel Affidea să fie un loc de muncă minunat.

Pentru partenerii noștri

De a îmbunătăți constant sistemul nostru de management, de a reduce toate riscurile și obține eficiență și eficacitate în tot ceea ce facem.

Pentru comunitate

De a ne îndeplini toate responsabilitățile, de a respecta standardele internaționale, precum și reglementările legale și privind conformitatea.

Politica companiei in domeniul calitatii si sigurantei pacientilor