Test de efort 30% Discount

Testul de efort este util medicului pentru a:

  • Diagnostica afecțiuni precum cardiopatia ischemică (boala coronariană). Arterele coronare sunt vasele de sânge principale prin care sângele, oxigenul și nutrienții ajung în inimă. Boala coronariană se dezvoltă atunci când aceste artere sunt afectate, de obicei prin depunerea colesterolului sau a altor substanțe care împiedică buna funcționare a acestora.
  • Diagnostica aritmii cardiace, care apar atunci când semnalele electrice care coordonează bătăile inimii nu mai funcționează corespunzător. Aritmiile pot determina ca inima să bată prea rapid, prea încet sau neregulat.
  • Determina eficiența tratamentului pentru diverse boli cardiace. Dacă pacientul este deja diagnosticat cu o afecțiune cardiacă, un test de efort poate ajuta medicul să determine dacă tratamentul este corespunzător. În caz contrar, în funcție de rezultatele testului de efort, medicul poate recomanda un alt tratament.
  • Monitoriza activitatea cardiacă înaintea unei intervenții chirugicale, precum transplantul de inimă. Pentru mai multe detalii despre Testul de efort click AICI

 
În următoarele clinici, la consult sau control, beneficiezi de Test de efort cu 30% discount: