Chestionar Satisfacție

Affidea Cluj

Affidea Cluj

 

Affidea Cluj a luat fiinţă în anul 2005 şi a funcţionat ca centru de teleradiologie. Actualul centru de radiologie şi imagistică medicală a devenit funcţional în luna iunie 2007, fiind cunoscut sub numele de Scandia Imagistica Cluj.

Începând cu luna iunie 2015, Scandia Imagistică Cluj și-a schimbat numele în Affidea, în cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte.

Affidea Cluj are în dotare aparatură digitală de înaltă performanţă ce oferă posibilitatea unor examinări radiologice medicale de cea mai înaltă acurateţe.

Examinările sunt realizate cu aparatură medicală şi radiologică de ultimă generaţie:

  • RMN Signa Pioneer General Electric - 3 TESLA,
  • CT Optima 660 - 128 slice-uri,
  • Sistem de radiografie digitală Definium 6000 General Electric,
  • Sistem de mamografie cu 3D/Tomosinteza 
  • Ecograf Logiq S8 General electric

Întreg sistemul de investigaţii este integrat cu serverele PACS şi Teleradiologie locale care, la rândul lor, sunt interconectate cu sistemul naţional Affidea Romania, şi sunt deservite de un sistem informatic de performaţă, modern, pentru evidenţa pacienţilor - RIS.

Personalul ce deserveşte pacienţii centrului medical Affidea Cluj dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională ca urmare a pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate.

Preocuparea pentru calitate este confirmată şi de implementarea sistemului de management al calităţii acreditată din decembrie 2007, precum şi a sistemului de certificare ISO 9001:2015.

 

Cum se poate ajunge la centrul Affidea Cluj - Cireșilor:

 

*Dorim să subliniem faptul că toate cheltuielile de transport ale pacienților și aparținătorilor sunt în sarcina acestora, indiferent din ce localitate vin în clinicile noastre și dacă pentru efectuarea investigațiilor sunt necesare mai multe drumuri. 

Dinspre strada Louis Pasteur, se intră pe strada Cireşilor şi se merge imediat după intersecţia cu strada Caisului. Centrul Affidea Cluj (Scandia Imagistica) se găseşte pe str. Cireşilor pe partea stângă la numărul 15C, în imediata vecinătate a Grădinii Botanice şi a Observatorului Astronomic.

Dinspre strada Republicii, se intră pe strada Cireşilor si se continuă până la Centrul Affidea Cluj, ce se află pe partea dreaptă, în imediata vecinătate a Gradinii Botanice şi a Observatorului Astronomic. Centrul Affidea Cluj )Scandia Imagistica) se găseşte pe str. Cireşilor nr. 15C.

Dinspre strada Observatorului se alege: fie intrarea prin strada Zorilor spre Piaţa Agro cu acelaşi nume, până la sensul giratoriu, apoi dreapta pe Strada Loius Pasteur până la intersecţia cu strada Cireşilor; fie intrarea prin strada Viilor (pe lângă spitalul clinic de recuperare) şi apoi dreapta pe strada Loius Pasteur şi apoi dreapta pe strada Cireşilor. fie intrarea prin strada Republicii şi apoi stânga pe strada Cireşilor până la destinaţie.

Solicitare Programare
Program
Luni 8:00-20:00
Marţi 8:00-20:00
Miercuri 8:00-20:00
Joi 8:00-20:00
Vineri 8:00-20:00
Sâmbătă 9:00-16:00
Duminică Închis
Contact

Pentru programări în centrele Affidea ne puteți contacta la numerele de telefon de mai jos, ne puteți scrie pe adresa de email a centrului sau puteți folosi modulul de programări online de pe site-ul nostru pentru a face o solicitare de programare.

Telefon:
+0264.407.970
+0724.308.309
+0728.933.271
Fax:
+0264.455.220

Adresa:
Str. Cireşilor nr. 15 C,
RO-400487 CLUJ-NAPOCA

e-Mail:
cluj.ciresilor@affidea.com

www.affidea.ro

 

 

Distance