Campanie 15% discount

Ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi! Achiziționează 2 pachete de servicii medicale și beneficiezi de 15% DISCOUNT!

Pachet pentru EA:
Mamografie bilaterală + Marker Tumoral

Mamografia bilaterală este o procedură de screening folosită în diagnosticarea și detectarea precoce a cancerului de sân. Aceasta se realizează prin utilizarea razelor X în doze mici pentru a capta o serie de imagini prin intermediul cărora medicul poate observa structura țesutului mamar și eventualele modificări sau anomalii la nivelul acestuia.

Marker-ul tumoral CA 15-3 este o glicoproteină care se produce în glanda mamară. Nivelul crescut de CA 15-3 din sânge indică o afecțiune oncologică și se datorează permeabilității crescute a celulelor maligne care permit proteinei să apară în sânge în concentrații mai mari. CA 15-3 este folosit pentru monitorizarea pacientelor și determinarea eficienței tratamentului pe care îl urmează.

Pachet pentru EL:
Consult Urologie + Test PSA

Testul PSA măsoară nivelul de PSA (antigen specific prostatei) din sânge. Antigenul specific prostatei este o proteină secretată de glanda prostatică. Deși nivelul crescut de PSA poate fi asociat cu patologia cancerului de prostată, rezultatul acestei analize trebuie întotdeauna interpretat de un medic și corelat cu consultul urologic pentru un diagnostic corect și complet.

Alege:
2 pachete pentru EA sau
2 pachete pentru EL sau
1 Pachet pentru EA + 1 pachet pentru EL.

Programează-te acum: 021.9338 sau online.

Campania este valabilă până la data de 8 mai 2024.