Sănătate în dar de Mărțișor la Affidea Cluj

Sănătate în dar de Mărțișor la Affidea Cluj

Martie este luna în care trebuie să-ți amintești să ai grijă de tine.

Affidea Cluj oferă doamnelor și domnișoarelor o reducere de 30% la orice Mamografie sau Ecografie.

Promoția este valabilă pentru zilele de 11 și 18 martie, între orele 09.00 - 16.00, în limita locurilor disponibile.

Pentru programări în cadrul Affidea Cluj, pacienții pot suna la 0264.407.970 sau 0724.308.309.

Descărcați voucher-ul

Despre Mamografie

Mamografia joacă rolul principal în detectarea cancerului la sân, deoarece poate detecta modificările în sân care pot fi semnele primare ale cancerului, dar care sunt mult prea mici pentru a putea fi simţite. Folosirea mamografiei poate ajuta la depistarea afecțiunilor sânului în stadiile incipiente.

Societatea Americană de Cancer recomandă ca toate femeile cu vârsta cuprinsă între 35 și 40 de ani să efectueze o mamografie de sceening și, începând cu vârsta de 40 de ani, să efectueze o mamografie anuală. În plus, femeile peste 40 de ani care au anumiți factori de risc trebuie să discute cu medicul un program de control corespunzător.

Citiți mai multe despre Mamografie aici

Despre Ecografie

Ecografia reprezintă o metoda non-invaziva de analiza a sanului cu ajutorul ultrasunetelor, singura relevanta pentru femeile cu varsta sub 35 de ani, la care tesutul glandular mamar este prea dens pentru a putea obtine rezultate concludente despre sanatatea sanilor cu ajutorul mamografiei.

Investigația dureaza aproximativ 5 minute, nu este dureroasă si se realizeaza cu ajutorul unei sonde de examinare ecografica pe care se aplica un gel special. Se examineaza toata suprafata mamara, inclusiv regiunile axilare, astfel incat sa poata fi descoperite eventualele leziuni.

Citeste mai multe despre Ecografie aici

Solicitare programare:
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.