Promoțiile de primăvară pentru sănătatea femeii continuă la Affidea Arad

Promoțiile de primăvară pentru sănătatea femeii continuă la Affidea Arad

Fiindcă e mult mai ușor să previi decât să tratezi și fiindcă ne dorim să fiți sănătoase, în luna aprilie, Affidea Arad continuă promoția de primăvară pentru doamne:

20% reducere la pachetul Mamografie + Ecografie sân
20% reducere la orice investigație DEXA

Efectuarea unei mamografii la un interval de 1-2 ani este recomandată oricărei femei cu vârsta peste 40 de ani. Investigația este atraumatică şi permite obţinerea imaginilor structurii anatomice a sânului cu ajutorul radiaţiilor X, în vederea diagnosticării cu acurateţe a afecţiunilor mamare. Aceasta este completată de ecografia mamară, pentru un diagnostic complet și corect.

Când se efectuează ecografia mamară:

- pentru screening-ul cancerului mamar la femeile cu vârsta până în 40 de ani și completarea examenului mamografic la femeile cu vârsta peste 40 de ani
- pentru descrierea formațiunilor benigne și maligne ale sânului
- în puncția bioptică ecoghidată pentru diagnosticarea unei formațiuni suspecte
- în puncția evacuatorie formațiunilor chistice mamare

Pentru programări în cadrul centrului Affidea Arad, puteți suna la 0257.369.101 sau 0372.735.317 sau vă puteți programa prin modulul de programări online de pe site-ul nostru, aici.

 

Solicitare programare:
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.