Programare on-line
vineri 22 aprilie 2016

Agenția Internațională pentru Studiul Cancerului (IARC) atrage atenția asupra importanței prevenirii riscului de cancer, oferind 12 reguli esențiale pentru a avea o viață sănătoasă.... Citiţi mai mult »

Accesaţi Portalul GP special destinat medicilor. Vizualizaţi rezultatele investigaţiilor sau studiilor on-line. Faceţi programări on-line pentru investigaţii la Affidea România pentru toţi pacienţii dumneavoastră.

 

Centrele noastre multimodale pentru diagnostic imagistic şi tratament vă stau la dispoziţie în BucureştiAradConstanţaCluj-Napoca, Focşani
IaşiMedgidia, MangaliaPetroşani, Râmnicu VâlceaSlatina, Mediaș, Deva, Piatra Neamț, Cluj (Phoenix).

Oferim cel mai competitiv raport preţ/ calitate de pe piaţa medicală din România. Prin Programul Affidea Fidelitate beneficiaţi de discounturi importante pentru orice tip de investigaţie imagistică disponibilă în cadrul Affidea România.

În fiecare centru medical Affidea, siguranța pacienților este o preocupare principală. Affidea a lansat o Campanie extinsă la nivelul întregii companii, numită Dose Excellence, pentru a face investigațiile CT cât mai sigure posibil.

Suntem onoraţi să vă prezentăm echipa administrativă Affidea, pe cei ce veghează alături de medicii noştri, pentru îndeplinirea tuturor direcţiilor definite prin misiunea, viziunea şi valorile pe care ni le-am asumat.

La Affidea, investigaţiile şi interpretarea examinărilor imagistice este efectuată de către medici profesionişti, cu experienţă în domeniu, certificată naţional şi internaţional. Oferim si posibilitatea obținerii unei consultații second opinion de un specialist Affidea International.