Declaratie de calitate

Declaraţie de conformitate cu privire la asigurarea calităţii şi managementul serviciilor medicale Affidea România

Affidea România colaborează cu cel mai calificat personal medical şi personal tehnic operator, beneficiind de o îndelungată experienţă, pentru a oferi mereu cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte calitatea actului medical şi bunăstarea pacientului pe termen lung.

Affidea România este certificată conform standardului de calitate ISO 9001:2008 pentru toate centrele sale de diagnostic şi tratament, prin aceasta asigurând controlul permanent al calităţii serviciilor noastre în corespondenţă cu normele europene de sănătate şi management al resurselor.

Suntem permanent deschişi noului şi inovaţiei în medicină şi ne preocupăm constant pentru îmbogăţirea şi continua îmbunătăţire a calităţii serviciilor oferite, fapt demonstrat în fiecare zi prin dedicarea şi rezultatele obţinute în activitatea noastră, dar şi prin gradul de satisfacţie exprimat de pacienţii noştri.

Toate serviciile medicale oferite şi toate echipamentele companiei îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, pacienţii noştri beneficiind de atenţie dedicată, de întreaga deontologie şi empatie din partea tuturur profesioniştilor ce lucrează în cadrul Affidea România.

Ne mândrim cu o poziţie fruntaşă pe piaţa de profil din România şi cu tehnologia de care dispunem in centrele noastre, tehnologie de ultimă generatie pe plan mondial, pe care o folosim curent în cadrul serviciilor medicale de cea mai înaltă calitate pe care le punem la dispoziţie.

Astfel descriem Centrele Affidea România ca fiind un summum de calităţi ale personalui medical cu nivel înalt de instruire, ale echipamentelor medicale performante, şi cele mai bune servicii medicale disponibile în domeniu.

Solicitare programare:
Oferim servicii medicale clinice, investigaţii imagistice şi de medicină nucleară în Centrele Affidea România din Bucureşti (Fundeni), Arad, Constanţa, Medgidia, Petroşani, Iaşi şi Focşani .

Cum decurge o investigaţie RMN?

Întrebările Dumneavoastră despre investigaţiile imagistice PET/CT, RMN, CT, Scintigrafie, RX, Mamografie, DEXA, OPG, Ecografie, Endoscopie etc., îşi găsesc toate răspunsul aici.